Våre tjenester

Vi tilbyr et vidt spekter av tjenester knyttet til bedriftshelsetjeneste, HMS- og HR-arbeid. Våre tjenester har et helsefremmende fokus for et helhetlig og systematisk HMS-arbeid. Vi bidrar med en kunnskapsbasert faglig tilnærming og søker å være et bindeledd mellom kunnskap fra forskning og et praktisk orientert arbeidsliv. 

 

Vårt team er i stadig utvikling og arbeider systematisk for å tilby de aller beste tjenestene for din bedrift. Vi har lang og bred erfaring, kombinert med relevant og forskningsbaserte metoder som kan bidra til din bedrifts videreutvikling og vekst.

 

Vi har svært dyktige og kunnskapsrike forelesere, som tilbyr flere typer kurs, både åpne og bedriftsinterne. Vi skreddersyr tjenester, kurs eller fagtema du ønsker for små eller større samlinger. Nedenfor finner du en oversikt over noe av det vi kan bistå med.

 

Klikk på hver enkelt tjeneste for utfyllende informasjon og kontaktskjema.

Systematisk HMS bedriftshelsetjeneste
SYSTEMATISK HMS
Psykososialt arbeidsmiljø HMS bedriftshelsetjeneste
PSYKOSOSIALT ARBEIDSMILJØ
Ergonomi HMS bedrifsthelsetjeneste
ERGONOMI
Fysisk arbeidsmiljø HMS bedriftshelsetjeneste
FYSISK ARBEIDSMILJØ
Sykefravær HMS bedriftshelsetjeneste
SYKEFRAVÆR
Opplæring og kurs HMS bedriftshelsetjeneste
OPPLÆRING OG KURS
Arbeidshelse HMS bedriftshelsetjeneste
ARBEIDSHELSE
ANDRE TJENESTER
"Agenda HMS har dyktige fagfolk som kjenner arbeidslivet godt. Det gir oss trygghet i arbeidet, og  som bedriftshelsetjeneste er de en viktig støttespiller i vårt HMS-arbeid gjennom både bredde- og spisskompetansen de leverer. Og så er det trivelige folk å jobbe i lag, -og på lag, med!"
Tone Indahl Lyse, HMS-ansvarlig , Seksjon for HR og utvikling Miljødirektoratet