Velkommen til høstens verneombudssamling


"Vernerunden i praksis" er tema for høstens verneombudssamling i Trondheim. Agenda HMS ønsker å skape en arena der verneombudene kan samles for faglig påfyll i verneombudsrollen samt erfaringsutveksling med andre verneombud.

Vi setter fokus på hvordan man kan gjennomføre en effektiv og nyttig vernerunde. Det blir gjennomgang av teori rundt kartleggingsmetoden og gjennomføringen, men det legges stor vekt på erfaringsutveksling mellom deltagere og den gode diskusjonen. Samlingen passer både for bedrifter innen industri og bedrifter med arbeidsmiljø på kontor. Hold av datoen 18. oktober kl. 11.30 – 15:00. Bindende påmelding innen 1.oktober. Påmelding her! Vi ser fram til å treffes igjen, og lover som alltid høyt engasjement og smittende godt humør!

Fremhevet innlegg
Siste innlegg
Søk
Følg oss
  • Facebook
  • LinkedIn

Ønsker du et uforpliktende tilbud?
Fyll ut kontaktskjema
her

Firmaadresse:
Postadresse:
Sentralbord:
E-post firma:
Foretaksnummer:

Johs. Bruns gt 9, 7650 Verdal
Postboks 92, 7651 Verdal

74 07 38 60
post@agendahms.no
983 686 567

© 2018 Agenda HMS. Alle rettigheter reservert. Nettsiden er designet av Leaf Designlab. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Ved videre bruk av denne nettsiden godkjenner du dette. Du kan lese mer om informasjonskapsler her.