Agenda HMS bistår på beredskapsøvelse

Trenger din bedrift bistand under beredskapsøvelser? Agenda HMS bistår gjerne våre medlemmer med planlegging, gjennomføring, sminke av skadde, observasjon av hvordan ansatte tar seg av de skadde og hvordan de følger virksomhetens rutiner i slike situasjoner. I tillegg kan vi bistå med debrifing/evaluering i etterkant.

Agenda HMS bidro nylig på beredskapsøvelse hos Verdalskalk Hylla. Øvelsen var ikke meldt for ansatte på forhånd. Målet var å sjekke om beredskapsplanen fungerer og evt. avdekke forbedringsområder. Scenariet var kollisjon mellom to trucker, der begge sjåfører ble skadd og oljefat veltet og truet ytre miljø. Skadde ble ivaretatt av ansatte med førstehjelp og oljelenser ble dratt ut i sjøen for å begrense utslipp.

Fremhevet innlegg
Siste innlegg
Søk
Følg oss
  • Facebook
  • LinkedIn

Ønsker du et uforpliktende tilbud?
Fyll ut kontaktskjema
her

Firmaadresse:
Postadresse:
Sentralbord:
E-post firma:
Foretaksnummer:

Johs. Bruns gt 9, 7650 Verdal
Postboks 92, 7651 Verdal

74 07 38 60
post@agendahms.no
983 686 567

© 2018 Agenda HMS. Alle rettigheter reservert. Nettsiden er designet av Leaf Designlab. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Ved videre bruk av denne nettsiden godkjenner du dette. Du kan lese mer om informasjonskapsler her.