Agenda HMS sammen med Statens Naturoppsyn på jervsporing

Agenda HMS bistår i disse dager Statens Naturoppsyn med en ergonomisk risikovurdering av muskel- og skjelettplager. I den forbindelse var bedriftsfysioterapeut Hanne Næss Kjøsnes med verneombud Berit Broen i Statens Naturoppsyn (SNO) på jervsporing. Med vanskelige snøscooterforhold fikk Agenda HMS virkelig et innblikk i noen av utfordringene de ansatte i SNO har i sin arbeidshverdag.

Vi i Agenda HMS bistår gjerne våre medlemmer med hvordan man skal forebygge muskel- og skjelettplager. Det er alltid bedre å være i forkant enn å reparere skadene. Våre fysio- og ergoterapeuter har lang erfaring med å risikovurdere ergonomiske forhold i ulike virksomheter. Sammen med de ansatte finner vi mulige tiltak for å forebygge muskel- og skjelettplager. Ta kontakt om dette er noe din bedrift ønsker bistand til!

Fremhevet innlegg
Siste innlegg
Søk
Følg oss
  • Facebook
  • LinkedIn

Ønsker du et uforpliktende tilbud?
Fyll ut kontaktskjema
her

Firmaadresse:
Postadresse:
Sentralbord:
E-post firma:
Foretaksnummer:

Johs. Bruns gt 9, 7650 Verdal
Postboks 92, 7651 Verdal

74 07 38 60
post@agendahms.no
983 686 567

© 2018 Agenda HMS. Alle rettigheter reservert. Nettsiden er designet av Leaf Designlab. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Ved videre bruk av denne nettsiden godkjenner du dette. Du kan lese mer om informasjonskapsler her.