Nyhetsbrev Agenda HMS 2021

Gratis frokostwebinar

Høsten melder snart sin anmarsj og vi er klare for å ta tilbake den nye arbeidshverdagen. Flere arbeidstakere står igjen ovenfor en ny endring. Veien tilbake til den nye arbeidshverdagen post-covid, er spennende. Har dere tatt diskusjonene internt i deres virksomhet på hvordan den nye normale arbeidshverdagen skal være hos dere? Vi anbefaler alle våre medlemmer å ta denne diskusjonen. Hvordan skal dere nå organisere dere for å få gjort jobben på best mulig måte, slik at dere kan skape og utvikle gode, helsefremmende arbeidsplasser?

Trenger dere inspirasjon til å starte med dette arbeidet, anbefaler vi dere å melde dere på vårt webinar 22.september. Der vil vår organisasjonsrådgiver Eirin Høyem, gi gode råd for hvordan dere kan komme i gang. Meld dere på via vår nettside: Agenda-hms | Kurs (agendahms.no) PS! Webinaret er GRATIS for våre medlemmer

 

Ny kollega

Agenda HMS har styrket laget med en ny yrkeshygieniker. Trude Tvete har grunnutdanning som kjemiingeniør og master i bioteknologi. I tillegg så har Trude et grunnfag i medisin og er utdannet legemiddelkonsulent. På bakgrunn av sistnevnte har hun jobbet med salg i markedsføringsbransjen og har jobbet der i mange år (firma: MSD, Nutricia, Attends og Maske). Trude gleder seg til å bli kjent med våre medlemmer og vi ønsker vår nye kollega velkommen med på laget. .


 

Kommende kurs

Vi minner om høstens kurs. Vårt dagskurs i HMS er rettet mot lederrollen og tilfredsstiller selvfølgelig lovens krav om HMS-opplæring til alle ledere. Kurset er digitalt og holdes 6.oktober. Les mer og meld deg på her: Digitalt HMS-kurs for ledere 6.oktober 2021 | agenda-hms (agendahms.no)

Er du verneombud, tillitsvalgt, AMU-medlem, HMS-koordinator? Da er dette kurset for deg: Digital Grunnkurs arbeidsmiljø 19., 20., 21. oktober + 3. november 2021 | agenda-hms (agendahms.no).
Fremhevet innlegg
Siste innlegg
Søk
Følg oss
  • Facebook
  • LinkedIn