Helsescreening populært blant ansatte


Agenda HMS er i full gang med helsescreening hos vår medlemsbedrift Telia Norge. Dette er 3.året på rad Telia tilbyr sine ansatte en helsescreening gjennom Agenda HMS. Vi ønsker å ha fokus på friske ansatte som er motivert for å ta vare på egen helse, sier Martin Lyng- leder for rekruttering. Han mener dette er et unik tilbud som mange ansatte benytter seg av. For oss som har en stillesittende jobb, er det ekstra viktig å ha fokus på fysisk aktivitet og kosthold. Vi har flere suksesshistorier på ansatte som har lagt opp en litt annen livsstil og investert i en bedre helse.

Helsescreening er en tilleggstjeneste som Agenda HMS tilbyr sine kunder. Den består av ulike tester for å kartlegge din helse, etterfulgt av en individuell gjennomgang med en helserådgiver. Kunne dette vært noe for din bedrift? Ta kontakt så kan vi gi deg mer info.

Fremhevet innlegg
Siste innlegg
Søk
Følg oss
  • Facebook
  • LinkedIn

Ønsker du et uforpliktende tilbud?
Fyll ut kontaktskjema
her

Firmaadresse:
Postadresse:
Sentralbord:
E-post firma:
Foretaksnummer:

Johs. Bruns gt 9, 7650 Verdal
Postboks 92, 7651 Verdal

74 07 38 60
post@agendahms.no
983 686 567

© 2018 Agenda HMS. Alle rettigheter reservert. Nettsiden er designet av Leaf Designlab. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Ved videre bruk av denne nettsiden godkjenner du dette. Du kan lese mer om informasjonskapsler her.