Velkommen til frokostmøte!

«De beste arbeidsplassene er helsefremmende!»

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

13. juni 2019 kl. 08:15 – 10:00

Hva er egentlig et helsefremmende arbeidsmiljø? Og hva er det som skaper et helsefremmede arbeidsmiljø i din virksomhet?

Hvordan vi har det på jobb og hva som påvirker vårt jobbengasjement er svært individuelt. For å utvikle arbeidsmiljøet er det avgjørende at medarbeiderne har felles forståelse av hvilke forhold som bidrar til sunne arbeidsmiljø og hvordan en selv kan agere i tråd med dette. Slik bygges sunne arbeidsmiljøkulturer. Roar Eriksen tar oss igjennom det mest sentrale innen helsefremmende arbeidsplasser.

Det vil også bli gitt informasjon om en spennende prosess- og kursrekke som starter høsten 2019. Deltagere på frokostmøtet vil få en eksklusiv mulighet til å melde seg på før kursene legges ut til åpen påmelding.

Roar Eriksen er en inspirerende og dyktig kursholder, og han regnes som en stor kapasitet med spisskompetanse på fagområdet. I tillegg til å levere tjenester for Agenda HMS, arbeider Roar som organisasjonspsykolog og HMS-rådgiver ved Fakultet for Ingeniørvitenskap ved NTNU.

Møtet er egnet for ledere, verneombud, tillitsvalgte, HR, HMS-koordinatorer eller andre med sentrale oppgaver innen utvikling av arbeidsmiljø.

Begrensede plasser! Bindende påmelding innen 06.06.19. Meld deg på her!

Gratis for kunder og medlemmer i Agenda HMS.

Sted: Agenda HMS sine lokaler, Kvenildmyra 5, 7093 Tiller.

Pris ikke-medlem: 250,- pr person.

Fremhevet innlegg
Siste innlegg
Søk