Velkommen til frokostmøte!

«De beste arbeidsplassene er helsefremmende!»

­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­­

13. juni 2019 kl. 08:15 – 10:00

Hva er egentlig et helsefremmende arbeidsmiljø? Og hva er det som skaper et helsefremmede arbeidsmiljø i din virksomhet?

Hvordan vi har det på jobb og hva som påvirker vårt jobbengasjement er svært individuelt. For å utvikle arbeidsmiljøet er det avgjørende at medarbeiderne har felles forståelse av hvilke forhold som bidrar til sunne arbeidsmiljø og hvordan en selv kan agere i tråd med dette. Slik bygges sunne arbeidsmiljøkulturer. Roar Eriksen tar oss igjennom det mest sentrale innen helsefremmende arbeidsplasser.

Det vil også bli gitt informasjon om en spennende prosess- og kursrekke som starter høsten 2019. Deltagere på frokostmøtet vil få en eksklusiv mulighet til å melde seg på før kursene legges ut til åpen påmelding.

Roar Eriksen er en inspirerende og dyktig kursholder, og han regnes som en stor kapasitet med spisskompetanse på fagområdet. I tillegg til å levere tjenester for Agenda HMS, arbeider Roar som organisasjonspsykolog og HMS-rådgiver ved Fakultet for Ingeniørvitenskap ved NTNU.

Møtet er egnet for ledere, verneombud, tillitsvalgte, HR, HMS-koordinatorer eller andre med sentrale oppgaver innen utvikling av arbeidsmiljø.

Begrensede plasser! Bindende påmelding innen 06.06.19. Meld deg på her!

Gratis for kunder og medlemmer i Agenda HMS.

Sted: Agenda HMS sine lokaler, Kvenildmyra 5, 7093 Tiller.

Pris ikke-medlem: 250,- pr person.

Fremhevet innlegg
Siste innlegg
Søk
Følg oss
  • Facebook
  • LinkedIn

Ønsker du et uforpliktende tilbud?
Fyll ut kontaktskjema
her

Firmaadresse:
Postadresse:
Sentralbord:
E-post firma:
Foretaksnummer:

Johs. Bruns gt 9, 7650 Verdal
Postboks 92, 7651 Verdal

74 07 38 60
post@agendahms.no
983 686 567

© 2018 Agenda HMS. Alle rettigheter reservert. Nettsiden er designet av Leaf Designlab. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Ved videre bruk av denne nettsiden godkjenner du dette. Du kan lese mer om informasjonskapsler her.