Ergonomi på hjemmekontor

NTE har fokus på forebygging av smerter i nakke og skuldre i sitt HMS-arbeid. Dette har vært ekstra viktig nå siden mange sitter på hjemmekontor. NTE bestilte derfor oppfølging fra Agenda HMS v/fysioterapeut Anne Elisabeth Overrein. Hun har daglig gjennomført øvelser for våre ansatte via Teams. I tillegg har hun gitt et nytt helsetips hver dag, og svart på eventuelle spørsmål deltagerne har hatt. Tilbudet har gått ut til hele konsernet, og ansatte har satt stor pris på dette tilbudet.


Gunn Elisabeth Guldahl, HR rådgiver sier: "Dette er et utrolig bra opplegg, med svært gode øvelser. Dette kan jeg anbefale flere!"


Ademir Viteskic, innkjøpssjef sier: «Jeg ble overrasket over hvor effektive enkle øvelser kan være, og jeg tenker at dette er noe jeg bør gjøre daglig for å bevare egen helse i en travel innkjøpshverdag.»

Lise Musum Stangvik, kommunikasjonsrådgiver sier: «Jeg ønsker å skryte av den digitale tøyinga med Agenda HMS via Teams som er hver dag frem til jul. Veldig bra og viktig tiltak!
Fremhevet innlegg
Siste innlegg
Søk
Følg oss
  • Facebook
  • LinkedIn

Ønsker du et uforpliktende tilbud?
Fyll ut kontaktskjema
her

Firmaadresse:
Postadresse:
Sentralbord:
E-post firma:
Foretaksnummer:

Johs. Bruns gt 9, 7650 Verdal
Postboks 92, 7651 Verdal

74 07 38 60
post@agendahms.no
983 686 567

© 2018 Agenda HMS. Alle rettigheter reservert. Nettsiden er designet av Leaf Designlab. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Ved videre bruk av denne nettsiden godkjenner du dette. Du kan lese mer om informasjonskapsler her.