Den vanskelige samtalen

Har du noen gang kjent på at du gruer deg til å ta en samtale? Kanskje har du utsatt den vanskelige samtalen også? Ved å gjennomføre disse raskere og bedre sparer virksomheten både tid og personalmessige ressurser.

Vi gjentar suksessen og har gleden av å invitere til et spennende og interessant kurs for ledere på alle nivå, HR/personal, verneombud eller tillitsvalgte.

De vanskelige samtalene kan være ulike: • En medarbeider med samarbeidsproblemer. • Oppsigelse eller endring av stilling • Dårlige leveranser • Personer som sliter psykisk

Dette er kurset for deg som vil utvikle din relasjonskompetanse og dine kommunikasjonsferdigheter, for å bedre håndtere viktige og vanskelige samtaler. Gjennom dagen vil vi bl.a. komme inn på kognitiv kommunikasjonsmodell, "forebyggende kommunikasjon", utfordrende samtaler, og vi vil lære en 4 stegs metode for god gjennomføring av denne typen samtaler. Kurset har fokus på planlegging, gjennomføring og oppfølging av nødvendige og vanskelige samtaler. Kurset har en teoretisk del og konkrete caseoppgaver som løses i felleskap gjennom gruppediskusjoner eller rollespill.

Begrensede plasser, bindende påmelding innen 28.11.18 Dette kurset ble raskt fullbooket i Steinkjer – sikre deg plass her!

Kursholder Roar Eriksen: Roar Eriksen er en inspirerende og dyktig kursholder, og han regnes som en stor kapasitet med spisskompetanse på fagområdet. I tillegg til å levere tjenester for Agenda HMS, arbeider Roar som organisasjonspsykolog og HMS-rådgiver ved Fakultet for Ingeniørvitenskap ved NTNU.

Pris medlem: 2.250,- pr person inkl. lunsj. (Ikke medlem: 2950,-)

Fremhevet innlegg
Siste innlegg
Søk
Følg oss
  • Facebook
  • LinkedIn

Ønsker du et uforpliktende tilbud?
Fyll ut kontaktskjema
her

Firmaadresse:
Postadresse:
Sentralbord:
E-post firma:
Foretaksnummer:

Johs. Bruns gt 9, 7650 Verdal
Postboks 92, 7651 Verdal

74 07 38 60
post@agendahms.no
983 686 567

© 2018 Agenda HMS. Alle rettigheter reservert. Nettsiden er designet av Leaf Designlab. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Ved videre bruk av denne nettsiden godkjenner du dette. Du kan lese mer om informasjonskapsler her.