Agenda HMS har åpningstider som normalt under Korona-krisen!

I disse tider har vi mange kunder som har behov for hjelp, som lederstøtte i en vanskelig situasjon, veiledningssamtaler, råd omkring hjemmekontor og fjernledelse, korona-relaterte spørsmål, eller andre arbeidsmiljøutfordringer.

Agenda HMS overholder normale åpningstider: 08:00 til 15:30 alle hverdager, og bistår fortløpende. Vi har noe redusert bemanning fremover, men vil alltid ha tilstrekkelig med personell på jobb til å møte alle bestillinger.

Vi er klar for en mer digitalisert hverdag, og kan tilby møter, samtaler og konsultasjoner m.m. på Teams, Skype og andre plattformer, i tillegg til telefon og epost.

Ta kontakt med oss på sentralbord 74 07 38 60, på post@agendahms.no eller ta direkte kontakt med daglig leder Kjersti Kleven, mob: 908 20 417, kjersti@agendahms.no eller avd. leder Elisabeth Hollås Bomo, mob: 481 13 193, elisabeth@agendahms.no.

Ta vare på deg selv, og ta hensyn til hverandre!

Mvh oss i Agenda HMS

Fremhevet innlegg
Siste innlegg
Søk