Agenda HMS har åpningstider som normalt under Korona-krisen!

I disse tider har vi mange kunder som har behov for hjelp, som lederstøtte i en vanskelig situasjon, veiledningssamtaler, råd omkring hjemmekontor og fjernledelse, korona-relaterte spørsmål, eller andre arbeidsmiljøutfordringer.

Agenda HMS overholder normale åpningstider: 08:00 til 15:30 alle hverdager, og bistår fortløpende. Vi har noe redusert bemanning fremover, men vil alltid ha tilstrekkelig med personell på jobb til å møte alle bestillinger.

Vi er klar for en mer digitalisert hverdag, og kan tilby møter, samtaler og konsultasjoner m.m. på Teams, Skype og andre plattformer, i tillegg til telefon og epost.

Ta kontakt med oss på sentralbord 74 07 38 60, på post@agendahms.no eller ta direkte kontakt med daglig leder Kjersti Kleven, mob: 908 20 417, kjersti@agendahms.no eller avd. leder Elisabeth Hollås Bomo, mob: 481 13 193, elisabeth@agendahms.no.

Ta vare på deg selv, og ta hensyn til hverandre!

Mvh oss i Agenda HMS

Fremhevet innlegg
Siste innlegg
Søk
Følg oss
  • Facebook
  • LinkedIn

Ønsker du et uforpliktende tilbud?
Fyll ut kontaktskjema
her

Firmaadresse:
Postadresse:
Sentralbord:
E-post firma:
Foretaksnummer:

Johs. Bruns gt 9, 7650 Verdal
Postboks 92, 7651 Verdal

74 07 38 60
post@agendahms.no
983 686 567

© 2018 Agenda HMS. Alle rettigheter reservert. Nettsiden er designet av Leaf Designlab. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Ved videre bruk av denne nettsiden godkjenner du dette. Du kan lese mer om informasjonskapsler her.