Nyttig samarbeid mellom Agenda HMS, NTNU og Kløverbakeriet Trondheim


Agenda HMS og NTNU samarbeider slik at studenter fra blant annet ingeniørstudiet kan gjøre målinger av det fysiske arbeidsmiljøet. Kløverbakeriet Trondheim er medlem hos Agenda HMS og jobber systematisk med HMS. De åpner gjerne dørene for studenter. Her er verneombud og ansatt påmontert utstyr, klar for måling av melstøv.

Fremhevet innlegg
Siste innlegg
Søk
Følg oss
  • Facebook
  • LinkedIn

Ønsker du et uforpliktende tilbud?
Fyll ut kontaktskjema
her

Firmaadresse:
Postadresse:
Sentralbord:
E-post firma:
Foretaksnummer:

Johs. Bruns gt 9, 7650 Verdal
Postboks 92, 7651 Verdal

74 07 38 60
post@agendahms.no
983 686 567

© 2018 Agenda HMS. Alle rettigheter reservert. Nettsiden er designet av Leaf Designlab. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Ved videre bruk av denne nettsiden godkjenner du dette. Du kan lese mer om informasjonskapsler her.