Ønsker du et uforpliktende tilbud?
Fyll ut kontaktskjema
her

Firmaadresse:
Postadresse:
Sentralbord:
E-post firma:
Foretaksnummer:

Johs. Bruns gt 9, 7650 Verdal
Postboks 92, 7651 Verdal

74 07 38 60
post@agendahms.no
983 686 567

© 2018 Agenda HMS. Alle rettigheter reservert. Nettsiden er designet av Leaf Designlab. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Ved videre bruk av denne nettsiden godkjenner du dette. Du kan lese mer om informasjonskapsler her.

Kan sveising være helseskadelig?

15.02.2019

Sveiseprosessen produserer røyk og gass som kan være helseskadelig. Agenda HMS sin yrkeshygieniker Martin Mogensen holder her et faglig innlegg på frokostseminar hos arbeidsmedisinsk avdeling på St. Olavs hospital. Seminaret skulle bidra til at BHT-personell øker sin grunnleggende forståelse for helserisiko knyttet til vanlige sveisemetoder.

Agenda HMS har stor kompetanse på fysisk arbeidsmiljø. Trenger du behov for kartlegging eller risikovurdering i forhold til fysisk arbeidsmiljø? Eller er du usikker på om dine ansatte skal ha målrettet helseundersøkelser? Ta kontakt med en av våre yrkeshygienikere eller verneingeniører så hjelper de deg å få oversikt. 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Fremhevet innlegg

Lev godt med skiftarbeid

1/1
Please reload

Siste innlegg
Please reload

Søk
Følg oss
  • Facebook
  • LinkedIn