Bedriftsinternt HMS-kurs for ledere


Agenda HMS, v/Terje Moe og Hilde Saur Brandtsegg, har nylig gjennomført HMS-kurs for nesten 70 ledere i Helse Nord-Trøndelag. Vi møtte spennende og reflekterte ledere som er interessert i å skape gode arbeidsmiljø som drivkraft for målet om best mulig pasientbehandling. Tilbakemelding fra en leder: «Jeg trodde ikke i forkant at dette skulle bli så interessant og inspirerende»

Se vår booking kalender om du ønsker å melde deg på et av våre åpne kurs her! Tenker du at et bedriftsinternt kurs passer bedre for din virksomhet? Ta kontakt så skreddersyr vi kurs etter dine behov!

Fremhevet innlegg
Siste innlegg
Søk
Følg oss
  • Facebook
  • LinkedIn

Ønsker du et uforpliktende tilbud?
Fyll ut kontaktskjema
her

Firmaadresse:
Postadresse:
Sentralbord:
E-post firma:
Foretaksnummer:

Johs. Bruns gt 9, 7650 Verdal
Postboks 92, 7651 Verdal

74 07 38 60
post@agendahms.no
983 686 567

© 2018 Agenda HMS. Alle rettigheter reservert. Nettsiden er designet av Leaf Designlab. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Ved videre bruk av denne nettsiden godkjenner du dette. Du kan lese mer om informasjonskapsler her.