Arbeidsmiljø som konkurransefortrinn

Agenda HMS, Proneo og Verdal næringsforum inviterer til HMS/HR dag 4. oktober.

Arbeidsmiljø som konkurransefortrinn! - Hva blir viktig for framtidas arbeidsmiljø? - Hva vet vi virker? - Hvordan kan vi jobbe for å nå de mål vi setter oss? - Hvordan kan arbeid med HMS underbygge mål og strategier for din virksomhet. - Sølvi Ekle, Daglig leder ved EL-tjeneste A/S forteller hvordan de jobber godt med arbeidsmiljø for å sikre et godt omdømme og gode resultater. Dette vil du ikke gå glipp av! Se innhold og meld deg på HER!

Fremhevet innlegg
Siste innlegg
Søk
Følg oss
  • Facebook
  • LinkedIn

Ønsker du et uforpliktende tilbud?
Fyll ut kontaktskjema
her

Firmaadresse:
Postadresse:
Sentralbord:
E-post firma:
Foretaksnummer:

Johs. Bruns gt 9, 7650 Verdal
Postboks 92, 7651 Verdal

74 07 38 60
post@agendahms.no
983 686 567

© 2018 Agenda HMS. Alle rettigheter reservert. Nettsiden er designet av Leaf Designlab. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Ved videre bruk av denne nettsiden godkjenner du dette. Du kan lese mer om informasjonskapsler her.