Godt HMS-arbeid er lønnsomt!

Vi i Agenda HMS gratulerer vår medlemsbedrift MM Karton FollaCell med svært gode resultater. Godt HMS-arbeid vises på bunnlinja!

Du kan lese mer om hvordan bedriften har gjennomført en enorm snuoperasjon i nettutgaven til Trønder Avisa. Bedriften har snudd det fra -126 millioner til +87 millioner på fem år. Administrerende direktør Odd Morten Aalberg forklarer i artikkelen det gode 2017-resultatet med fire hovedårsaker: Relativt god massepris, gunstige valutakurser for norske foretak som driver eksport og det at fabrikken har opprettholdt høy produktivitet og et fornuftig kostnadsnivå.

Godt HMS arbeid er en viktig del av dette. Agenda HMS er glad for det gode samarbeidet og vi gleder oss til å bidra også i fremtiden!

Fremhevet innlegg
Siste innlegg
Søk
Følg oss
  • Facebook
  • LinkedIn

Ønsker du et uforpliktende tilbud?
Fyll ut kontaktskjema
her

Firmaadresse:
Postadresse:
Sentralbord:
E-post firma:
Foretaksnummer:

Johs. Bruns gt 9, 7650 Verdal
Postboks 92, 7651 Verdal

74 07 38 60
post@agendahms.no
983 686 567

© 2018 Agenda HMS. Alle rettigheter reservert. Nettsiden er designet av Leaf Designlab. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Ved videre bruk av denne nettsiden godkjenner du dette. Du kan lese mer om informasjonskapsler her.