Grunnkurs arbeidsmiljø i Trondheim

Vi holder nytt grunnkurs i arbeidsmiljø i Trondheim 5. og 6. september samt 19. og 20 september (1/2 dag). Fremdeles er det plasser ledige, meld deg på via vår booking her! Kurset er godkjent HMS-opplæring for verneombud, ledere og AMU-medlemmer. Andre som har en aktiv rolle i virksomhetens HMS-arbeid er også velkomne på kurs. Les mer om tilbakemeldinger fra tidligere kursdeltagere her.

Fremhevet innlegg
Siste innlegg
Søk
Følg oss
  • Facebook
  • LinkedIn

Ønsker du et uforpliktende tilbud?
Fyll ut kontaktskjema
her

Firmaadresse:
Postadresse:
Sentralbord:
E-post firma:
Foretaksnummer:

Johs. Bruns gt 9, 7650 Verdal
Postboks 92, 7651 Verdal

74 07 38 60
post@agendahms.no
983 686 567

© 2018 Agenda HMS. Alle rettigheter reservert. Nettsiden er designet av Leaf Designlab. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Ved videre bruk av denne nettsiden godkjenner du dette. Du kan lese mer om informasjonskapsler her.