Viktig informasjon om Trondheimskontoret

Grunnet brann i etasjen under våre kontorer på Lade er disse lokalene stengt. Ring sentralbordet eller din kontaktperson ved spørsmål. Vi har fått midlertidige lokaler hos Tine Tunga. Om du har en avtale til oss vil du få beskjed om hvor du skal møte. Vi er i drift som normalt, men våre lokaler på Lade er altså stengt. Mer informasjon kommer når vi vet mer.

Fremhevet innlegg
Siste innlegg
Søk
Følg oss
  • Facebook
  • LinkedIn

Ønsker du et uforpliktende tilbud?
Fyll ut kontaktskjema
her

Firmaadresse:
Postadresse:
Sentralbord:
E-post firma:
Foretaksnummer:

Johs. Bruns gt 9, 7650 Verdal
Postboks 92, 7651 Verdal

74 07 38 60
post@agendahms.no
983 686 567

© 2018 Agenda HMS. Alle rettigheter reservert. Nettsiden er designet av Leaf Designlab. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Ved videre bruk av denne nettsiden godkjenner du dette. Du kan lese mer om informasjonskapsler her.