Ønsker du et uforpliktende tilbud?
Fyll ut kontaktskjema
her

Firmaadresse:
Postadresse:
Sentralbord:
E-post firma:
Foretaksnummer:

Johs. Bruns gt 9, 7650 Verdal
Postboks 92, 7651 Verdal

74 07 38 60
post@agendahms.no
983 686 567

© 2018 Agenda HMS. Alle rettigheter reservert. Nettsiden er designet av Leaf Designlab. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Ved videre bruk av denne nettsiden godkjenner du dette. Du kan lese mer om informasjonskapsler her.

Viktig informasjon om Trondheimskontoret

03.04.2018

Grunnet brann i etasjen under våre kontorer på Lade er disse lokalene stengt. Ring sentralbordet eller din kontaktperson ved spørsmål. Vi har fått midlertidige lokaler hos Tine Tunga. Om du har en avtale til oss vil du få beskjed om hvor du skal møte. Vi er i drift som normalt, men våre lokaler på Lade er altså stengt. Mer informasjon kommer når vi vet mer. 

 

 

 

Share on Facebook
Share on Twitter
Please reload

Fremhevet innlegg

Lev godt med skiftarbeid

1/1
Please reload

Siste innlegg
Please reload

Søk
Følg oss
  • Facebook
  • LinkedIn