Velkommen til Grunnkurs i Arbeidsmiljø

Agenda HMS avd Trondheim ønsker velkommen til grunnkurs i arbeidsmiljø denne uken. Dette kurset dekker kravet for HMS-opplæring til både ledere, verneombud og AMU-medlem. Rakk du ikke melde deg på dette kurset? Sikre deg plass på neste kurs ved å melde deg på via vår booking.

Fremhevet innlegg
Siste innlegg
Søk
Følg oss
  • Facebook
  • LinkedIn

Ønsker du et uforpliktende tilbud?
Fyll ut kontaktskjema
her

Firmaadresse:
Postadresse:
Sentralbord:
E-post firma:
Foretaksnummer:

Johs. Bruns gt 9, 7650 Verdal
Postboks 92, 7651 Verdal

74 07 38 60
post@agendahms.no
983 686 567

© 2018 Agenda HMS. Alle rettigheter reservert. Nettsiden er designet av Leaf Designlab. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) for trafikkmåling og optimalisering av innhold. Ved videre bruk av denne nettsiden godkjenner du dette. Du kan lese mer om informasjonskapsler her.